Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΚΣ Αμαρουσίου 2018

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αμαρουσίου η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος έκοψε εθιμοτυπικά και τη βασιλόπιτα. Ο κος Πατούλης αναφέρθηκε στη σημαντική δράση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου χαρακτηρίζοντας τον από τους πιο δραστήριους και σημαντικούς συλλόγους πανελλαδικά. Εξήρε δε το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι κυνηγοί στο φυσικό περιβάλλον καθώς και την άψογη συνεργασία που υπάρχει σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση παρέστησασν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος κος Βασίλης Κόκκαλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Στέφανος Τσιπουράκης, ο Δασάρχης Πεντέλης κος Αθανάσιος Ρέπας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων και δασοφύλακας του Δασαρχείου Πεντέλης κος Γεώργιος Παπαδιάς καθώς και από τη μεριά της Ομοσπονδίας οι κκ Γιώργος Αραμπατζής, Μανώλης Καραγιάννης και Βαγγέλης Δράκος.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο (περί τους 500 κυνηγούς) με τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Δερμεντζίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου να ευχαριστούν θερμά τους παρευρισκόμενους που αγκάλιασαν την εκδήλωση του συλλόγου.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, με τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Δερμεντζίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου να ευχαριστούν θερμά τους παρευρισκόμενους που αγκάλιασαν την εκδήλωση του συλλόγου. Πέντε τυχεροί κέρδισαν τη δωρεάν έκδοση της κυνηγετικής τους άδειας για την περίοδο 2018-2019, ενώ πολλοί ακόμα τυχεροί μετά από κλήρωση μοιράστηκαν πλούσια δώρα όπως κολλάρα κυνηγετικών σκύλων και φυσίγγια

^